Sabors de Mallorca: plats tradicionals amb ingredients de temporada
La gastronomia tradicional mallorquina és un mirall de la rica història culinària de l’illa, on s’entrellacen influències mediterrànies, espanyoles i àrabs. Aquesta es distingeix per la seva senzillesa i l’ús generós d’ingredients locals, frescos i de temporada, que són la base dels seus plats més emblemàtics.
L’autenticitat de la cuina mallorquina també radica en les seves tècniques de cuina, que han estat transmeses de generació en generació. Cada estació porta amb si plats que aprofiten el millor del que la terra ofereix en aquest moment. A la primavera, plats com el ‘frit mallorquí’, fet amb xai o porc i verdures primaverals, o a la tardor, els plats s’enriqueixen amb bolets silvestres i a l’hivern, guisats i sopes calentes reconforten l’ànima i el cos.
Descobreix més experiències
Submergeix-te a l'essència del Pla de Mallorca: recorre els seus pintorescs pobles, gaudeix de l'autèntica gastronomia local i descobreix tradicions que perduren en el temps