Tradició vinícola i gastronòmica
Els cellers, terme mallorquí que es tradueix com a “bodegas”, representen una fusió perfecta entre la tradició vinícola i la gastronomia local. Aquests restaurants tradicionals solen estar situats en antics edificis dels centres urbans dels municipis, les quals han estat acuradament adaptades per a oferir un ambient rústic i acollidor als seus comensals.
Són l’escenari ideal per a submergir-se en la cultura gastronòmica del Pla de Mallorca. En un celler, cada mos conta la història de l’illa a través dels seus sabors autèntics. Des de plats elaborats amb verdures i carns locals fins a especialitats que incorporen el canviat de nom oli d’oliva verge extra de la regió, el menjar en aquests llocs és un reflex del paisatge i la tradició del Pla.
A més del menjar, l’atmosfera dels cellers, amb les seves parets de pedra i mobiliari de fusta, ofereix un entorn únic que evoca el passat històric i la tradició vinícola de la regió.
Descobreix més experiències
Submergeix-te a l'essència del Pla de Mallorca: recorre els seus pintorescs pobles, gaudeix de l'autèntica gastronomia local i descobreix tradicions que perduren en el temps