Cellers

Tradició vinícola i gastronòmica

Els cellers, terme mallorquí que es tradueix com a “bodegas”, representen una fusió perfecta entre la tradició vinícola i la gastronomia local. Aquests restaurants tradicionals solen estar situats en antics edificis dels centres urbans dels municipis, les quals han estat acuradament adaptades per a oferir un ambient rústic i acollidor als seus comensals.

Són l’escenari ideal per a submergir-se en la cultura gastronòmica del Pla de Mallorca. En un celler, cada mos conta la història de l’illa a través dels seus sabors autèntics. Des de plats elaborats amb verdures i carns locals fins a especialitats que incorporen el canviat de nom oli d’oliva verge extra de la regió, el menjar en aquests llocs és un reflex del paisatge i la tradició del Pla.

A més del menjar, l’atmosfera dels cellers, amb les seves parets de pedra i mobiliari de fusta, ofereix un entorn únic que evoca el passat històric i la tradició vinícola de la regió.

Empresa: TREURER

Sector: GASTRONOMIA + ENO + OLEO

Categoria: Cellers

Empresa: TREURER

Sector: GASTRONOMIA + ENO + OLEO

Categoria: Cellers

Cellers 4
Cellers 3
Cellers 2
Cellers 1

Descobreix més experiències

Submergeix-te a l'essència del Pla de Mallorca: recorre els seus pintorescs pobles, gaudeix de l'autèntica gastronomia local i descobreix tradicions que perduren en el temps

Turisme actiu i de naturalesa

Turisme Rural

Turisme gastronòmic

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les novetats del Pla de Mallorca!

"*" indicates required fields

Hidden

Passos següents: Sincronitzar una extensió de correu electrò

Per treure el màxim profit al teu formulari, et suggerim que ho sincronitzis amb una extensió de correu electrònic. Per obtenir més informació sobre les opcions d'extensions de correu electrònic, visiteu la pàgina següent (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Elimina aquest consell abans de publicar el formulari.
Hidden
Privacitat *
This field is for validation purposes and should be left unchanged.