Gastronomia i productes locals

Producte quilòmetre zero

El concepte de ‘Producte Quilòmetre Zero‘ és central en el Pla de Mallorca, reflectint la rica diversitat agrícola, cultural i gastronòmica de la regió. Aquests productes, que no viatgen més de 100 quilòmetres des de la seva producció fins al consumidor, i que minimitzen els intermediaris, són vitals per a fomentar una comunicació i enteniment efectius entre agricultors, productors, comerciants i turistes.

Els productes de quilòmetre 0 no són sols aliments, representen una tradició, una comunitat i un estil de vida sostenible. En reduir la distància entre producció i venda, es garanteix la frescor i qualitat dels productes i es promou la sostenibilitat. Aquest enfocament ajuda a reduir les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle, dóna suport a l’economia local i preserva les pràctiques agrícoles i artesanals que han caracteritzat a la regió per generacions.

En optar per productes de quilòmetre zero, els visitants i residents tenen l’oportunitat d’explorar i apreciar l’autenticitat i diversitat del Pla de Mallorca a través dels seus productes i la seva gent.

Paisaje Pla
gastronomia 4
gastronomia 3
gastronomia 2
gastronomia 1

Descobreix més

Submergeix-te a l’essència del Pla de Mallorca: recorre els seus pintorescs pobles, gaudeix de l’autèntica gastronomia local i descobreix tradicions que perduren en el temps

Pla de Mallorca

Sostenibilitat turística

Cultura i tradició

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les novetats del Pla de Mallorca!

"*" indicates required fields

Hidden

Passos següents: Sincronitzar una extensió de correu electrò

Per treure el màxim profit al teu formulari, et suggerim que ho sincronitzis amb una extensió de correu electrònic. Per obtenir més informació sobre les opcions d'extensions de correu electrònic, visiteu la pàgina següent (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Elimina aquest consell abans de publicar el formulari.
Hidden
Privacitat *
This field is for validation purposes and should be left unchanged.