Viticultura al Pla de Mallorca
El Pla de Mallorca té una llarga tradició vitivinícola que es remunta a l’època romana, i ha experimentat un renaixement significatiu des de 1993, gràcies a l’impuls dels seus cellers locals. El clima de la regió, juntament amb la seva ubicació i els sòls de roques calcàries, contribueixen a produir vins únics i irrepetibles. Als cellers del Pla de Mallorca, les pràctiques tradicionals es combinen amb tecnologia moderna per millorar la qualitat dels vins.
Els vins d’aquesta denominació d’origen són reconeguts per la seva frescor i equilibrada acidesa. Els vins blancs, especialment els de raïm Chardonnay, són apreciats pel seu intens aroma a fruites tropicals i vainilla. Els moscatells secs destaquen per les seves delicades notes florals, mentre que els vins frescos sorprenen amb essències de fruites àcides. Els negres, per la seva banda, són notables per la barreja de raïms que proporciona intensitat en el color i un atractiu aroma fruital
Descobreix més
Submergeix-te a l’essència del Pla de Mallorca: recorre els seus pintorescs pobles, gaudeix de l’autèntica gastronomia local i descobreix tradicions que perduren en el temps